menu Home chevron_right

Фолк


Vikend Programa

Stil Radio | 05/11/2020

Викенд радио забава која изобилува со весели балкански и македонски народни постари хитови кои максимално го креваат расположението. Дозволете си малку повеќе забава и наздравете за сите убави нешта.


Relax

Stil Radio | 05/11/2020

Одбрана музика која Ви го зајакнува сонот. Заспијте со пуштено радио. Научно е докажано дека секој кој спие со пуштена тивка музика има помирен и поубав сон.


Urbana Rapsodija

Stil Radio | 05/11/2020

На почетокот на вечерта ние бираме музика, а Вие уживате. Секоја песна е со цел да Ве воведе во убава и опиштена ноќ. Дозволете си миг на добро расположение и послушајте го нашиот музички избор.


Naš Izbor

Stil Radio | 05/11/2020

Малку одмор после напорен работен ден. Одбрана музика која покрај тоа што расположува исто така и опушта. Слушајте тивко радио и насочете ја мислата кон убавите нешта. Дремнете со нашиот музички избор.


Urban Jukebox

Stil Radio | 05/11/2020

Дневна доза на балкански урбан фолк хитови за сите нејзини уживатели. Емисија во која можете да си одберете омилена песна во контекст на тековната и да ја посакате на чатот кој се наоѓа доле десно на оваа веб страна. Посветете песна на личностите во Вашата околина и направете им го […]


Utrinska Doza

Stil Radio | 05/11/2020

Квалитетен избор на балканска урбан фолк музика за повесел почеток на денот. Најновите и постарите проверени хитови кои ќе придонесат за подобро расположение. Секој ден започнат со добра песна е песна самиот по себе.


That's all


Kontakt

+3547640082

Stil: stil-radio@hotmail.com

Biser: biser-radio@hotmail.com

  • cover play_circle_filled

    Stil Radio

  • cover play_circle_filled

    Biser Radio

  • cover play_circle_filled

    Estrada Radio

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play